Termeni si Conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.bikearena.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Domeniul www.bikearena.ro impreuna cu magazinul virtual si toate instrumentele software/baze de date necesare este administrat de SC ARENA BIKE SRL in scopul comercializarii produselor prezentate in site.

Partenerul comercial al clientului persoana fizica sau juridica este SC ARENA BIKE SRL care are in proprietate, vinde catre clientul persoana fizica sau juridica produsele prezentate in site si incaseaza de la acesta contravaloarea lor. SC ARENA BIKE SRL furnizeaza bunurile si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. SC ARENA BIKE SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.bikearena.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea SC ARENA BIKE SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri ale serverului pe care este gazduit. SC ARENA BIKE SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.bikearena.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Preturile produselor de pe www.bikearena.ro sunt exprimate in lei, includ TVA si sunt valabile sub rezerva erorilor de pret / disponibilitate umane de introducere. Daca ati comandat un produs cu pretul/disponibilitatea afisat eronat, veti fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a valida comanda in noile conditii.
SC ARENA BIKE SRL isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

PRETURI

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.bikearena.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC ARENA BIKE SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC ARENA BIKE SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului www.bikearena.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC ARENA BIKE SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC ARENA BIKE SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC ARENA BIKE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
In cazul in care observati o incalcare a drepturilor de autor de catre bikearena.ro va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa: office[at]bikearena.ro
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC ARENA BIKE SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

ACCESUL LA SITE
Societatea SC ARENA BIKE SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC ARENA BIKE SRL, fara acordul scris al acesteia.

Panel Tool

Reset