Livrarea produselor

Produsele sunt montate si reglate in stare perfecta de functionare, fiind preambalate pana la livrare.

Programul de procesare a comenzilor online este:

    - luni - vineri intre orele 09:30 - 19:30
    - sambata intre orele 9:00 - 12:00

Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind intre 24 - 48 ore lucratoare. Dupa procesarea comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de livrare. Comenzile primite la sfarsitul saptamanii vor fi procesate incepand de luni in ordinea primirii lor.

Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostri prin telefon sau prin e-mail.

Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul companiei de curierat rapid Urgent Curier
Costul livrarii este gratuit in localitatile fara kilometrii suplimentari. Pentru a verifica lista cu localitatile fara kilometrii suplimentari, va rugam accesati aceasta pagina : www.urgent-curier.ro/pdfretea.aspx

In cazul stornarii comenzilor, costul de transport se achita de catre client.

Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare este de 24 - 48 ore lucratoare, din momentul confirmarii comenzii.

Anularea comenzilor online se face numai prin e-mail trimis pe adresa office@bikearena.ro in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor
In perioada sarbatorilor de Paste, sau de iarna, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi este intre 48 - 72 ore lucratoare.

Contacteaza echipa Bikearena.ro
Pentru sugestii, sesizari sau reclamatii, scrie-ne pe adresa office@bikearena.ro

Panel Tool

Reset