Depozit Biciclete

Importator Biciclete Second Hand. Magazin si Depozit in Sebes, judetul Alba

            Bike Arena este un magazin de biciclete second-hand din Sebes, cu peste 16 ani de experienta in vanzarea de articole sportive. BikeArena este cautat cu preponderenta de clienti din judetele Cluj, Alba, Hunedoara si Sibiu, dar si din alte zone ale tarii. Magazinul nostru si-a castigat prestigiul prin faptul ca bicicletele pe care le importam sunt de o calitate ireprosabila import Germania, realizate de producatori de biciclete renumiti cum sunt: Bulls,  Hercules, Scott, Peugeot, Merida, Bavaria, Steiger, Kalkhoff, Pegasus, Triumph, KTM, Technobike, Hera, Kettler, NSU, Dynamics, Giant, Mifa, Canoga, Dahon, Ideal, Bike Manufaktur, Koga Miyata, Focus, Cannondale, Kenhill, Bianchi, Pinarello, Puky.

Esti o persoana fizica si doresti o bicicleta de calitate la un pret foarte foarte bun? Te asteptam la BikeArena !

            Diversificarea considerabila a portofoliului de biciclete si respectiv cresterea constanta a numarului de clienti au fost doua dintre aspectele principale care ne-au determinat sa deschidem un depozit de biciclete second-hand, acesta fiind unul dintre cele mai mari depozite de biciclete second hand din Transilvania. Ciclismul a devenit la ora actuala un adevarat trend si in tara noastra, chiar daca in tarile vestice acesta este de multa vreme promovat ca un stil de viata sanatos si o modalitate de transport ecologica.

Reprezinti un magazin sau doresti sa achizitionezi en-gros biciclete second hand? Contacteaza-ne si iti vom oferi toate informatiile necesare!

            Comercializarea bicicletelor se realizeaza en-gros si en-detail, si suntem in permanenta interesati de colaborarea cu persoane juridice care cauta sa achizitioneze en-gros biciclete trainice, renumite in Germania pentru calitate.

Ne gasiti in Sebes, Str Aviator Olteanu, Nr 44, Jud Alba

Telefon : 0784 916 121
Telefon : 0730 609 405
Telefon: 0730 617 671
Email: office@bikearena.ro

 

 

Panel Tool

Reset